BEELDEN GEWELDSINCIDENT ETTEN-LEUR BIJ OPSPORING VERZOCHT

Etten-Leur – De politie toont dinsdagavond 20 september in Opsporing Verzocht camerabeelden van twee mannen die gezocht worden vanwege een fors geweldsincident op zaterdag 23 april jl. in Etten-Leur. Die nacht werden een medewerker en een beveiliger van een horecazaak en enkele bezoekers mishandeld door een groep mannen uitgedost in kleding van een motorclub. In deze zaak heeft de politie al twee verdachten aangehouden en verhoord.

In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 april jl. kreeg de politie omstreeks 01.15 uur  een melding dat er een flinke vechtpartij gaande was bij een horecazaak in Etten-Leur. Ter plaatse bleek het inmiddels rustig te zijn.  Een beveiliger en een medewerker waren mishandeld. Zij liepen onder meer een hoofdwond op. Ook enkele bezoekers hadden klappen gehad. Bovendien hadden de geweldplegers met een terraslantaarn, tafels, stoelen en glazen gegooid. Volgens ooggetuigen hadden de daders allemaal dezelfde hesjes aan en maakten zij deel uit van dezelfde motorclub.

Op 30 mei jl. werden in verband met deze openlijke geweldpleging al een 40-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 29-jarige man uit Bergen op Zoom als verdachten aangehouden en verhoord. De politie is nog op zoek naar twee mannen die ook als verdacht aangemerkt worden. In de uitzending vanavond worden beelden getoond waarop zij te zien zijn. Zij worden opgeroepen zich bij de politie te melden.
Aan kijkers wordt gevraagd om tips over de identiteit van deze mannen door te geven via de Opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdagavond op NPO1 om 20.30 uur en op woensdagmiddag via NPO2 herhaald.

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Liz Clarke - Country Looks Good On Me

Laden...

Laden

Laden…