BEHULPZAME MAN SLACHTOFFER VAN STRAATROOF.

Een jongeman parkeerde zijn bromfiets zaterdagmiddag rond 17.00 uur bij een flat aan de Tramsingel te Breda. Toen hij nabij het portiek een man op straat onder wat brievenbussen zag liggen, vroeg hij of de man soms hulp nodig had. Hierop reageerde de man direct agressief en duwde het slachtoffer naar de grond. De agressieve man wist de telefoon van het slachtoffer te grijpen en stopte hem in zijn jaszak.
(1/3)
Het 21-jarige slachtoffer liet het hier niet bij zitten en probeerde zijn telefoon terug te pakken. Hierop ontstond er een worsteling. Toen de jongeman tijdens de worsteling zijn telefoon weer terug wist te krijgen, merkte hij dat zijn bromfietssleutels verdwenen waren. De dader liep vervolgens weg. Het slachtoffer belde direct de politie.
De politie hield snel na de melding een 31-jarige verdachte aan die nog in de omgeving liep. (2/3)
Hij bleek de sleutels van de bromfiets in zijn broekzak te hebben. Tijdens de rit naar het politiebureau bespuugde hij een agent en riep dat hij corona had. Zowel het slachtoffer van de straatroof als de agent deden aangifte tegen de man. Hij is vastgezet.

Bron: Woordvoering Zeeland-West-Brabant.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…