BENEFIETAVOND VOOR COLSENSATION IN RUCPHEN

Marcel Sommers twijfelde niet toen een voormalige werkneemster hem vroeg te sponsoren voor ColSensation. Hij organiseert een benefietavond om geld op te halen voor dit goede doel. De ziekte is Sommers, eigenaar van speelboerderij Den Scherpenberg in Rucphen, niet vreemd. Een aantal jaar geleden werd hij er zelf door getroffen, later ook zijn vrouw, die de diagnose helaas niet overleefde.

Oud-werkneemster Nicky beklimt over een paar maanden met haar vriend de Mont Ventoux tijdens ColSensation. Het wielerevenement is er sinds 2012. Team Scherpenberg bestaat uit zeven man, waarvan ook één wandelend en één hardlopend de berg op gaat. Sommers wilde wel iets meer doen dan alleen zelf wat geld doneren. Op vrijdag 26 mei is iedereen welkom op de speelboerderij tijdens de benefietavond.

Er is ook een loterij en bedrijven kunnen bieden om de kleding van het team te bedrukken met het eigen logo. De inloop is gratis en iedere donatie is welkom. Groot of klein. Sommers vindt het schitterend dat zijn oud-medewerkster de plannen heeft om geld op te halen voor dit doel en hoopt dat de andere inwoners van de gemeente dit delen. “Ik hoop dat er vrijdag zo veel mogelijk mensen komen.”

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Sieneke - Ik Zie Of Jij Liegt

Laden...

Laden

Laden…