BERICHT VAN ONZE BURGEMEESTER.

Lieve mensen,
Schrikt u ook zo van het nieuws om ons heen? Vreedzame demonstraties worden grimmig door oproepen tot rellen. Afgelopen dagen kregen een aantal steden te maken met plunderingen en vernielingen. Daarbij werden ook hulpverleners en politie belaagd, aangevallen zelfs! Vreselijk! Ook winkels en horecazaken van ondernemers – die het nu al zo zwaar hebben – werden soms vernield.
(1/3)
Het is mooi dat we in Nederland voor onze mening uit kunnen komen, maar dit heeft natuurlijk niets meer met het geven van een mening te maken.
Ook in onze gemeente trekken mensen bezorgd aan de bel bij ons over groeiende onrust. Wij begrijpen dat gevoel heel goed en houden de situatie nauwlettend in de gaten. Onze boa’s en wijkagenten zijn extra zichtbaar aanwezig in de wijken en dorpskernen. Spreek ze gerust aan als er iets is of als u ergens mee zit. (2/3)
Laten we ons blijven inzetten, ook of juist nu het steeds moeilijker wordt. Praat met elkaar over zorgen en frustraties. Weet wat er leeft bij elkaar. Praat erover, ook met je kinderen. Help elkaar waar nodig. En weet: als het erop aan komt, zijn we er als gemeente. Voor jouw veiligheid en die van iedereen.

Marjolein van der Meer Mohr.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 23 juli 2024

Last on air:
16:44 Spencer Davis Group with Keep On Running (02:36)
16:47 Tommy Roe with Sheila (02:01)
16:49 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 4 (00:03)

Now on air:

Danny Vera & Vaya Condios with No What Ifs

Next on air:
16:53 John Spencer with Dans Nu De Rock And Roll (02:37)
16:55 Belinda & Jose with Nieuwe Sokken (03:11)
16:58 Doris D & The Pins with Shine Up (03:00)

Laden...

Laden

Laden…