BERUCHTE WEGPIRAAT MUIS911 EINDELIJK BETRAPT

Een wegpiraat uit Roosendaal die zich Muis911 noemt en zijn levensgevaarlijke capriolen filmde, is eindelijk tegen de lamp gelopen. De politie heeft hem gevonden en zijn auto afgepakt. De man scheurde met een noodgang over de snelweg, haalde in via de vluchtstrook en zigzagde door het verkeer. De beelden zette hij zonder schaamte op YouTube en Instagram onder zijn schuilnaam

Woensdagochtend was het zover. De politie was bezig met een verkeerscontrole op de Gastelseweg in Roosendaal. Agenten zagen een auto met Duits kenteken rijden en besloten die aan de kant te zetten voor controle. Toen de politie controleerde wie de bestuurder was, ontdekte ze dat hij de lang gezochte Muis911 is. Hij is 30 jaar oud en staat nergens ingeschreven in Nederland. Waar hij dan wel woont, wil de politie niet zeggen. Alleen dat hij ‘Roosendaler’ is.

Ook werd duidelijk dat de huurauto waarin hij reed, door iemand anders gehuurd was. Hij kon niet bewijzen dat hij in die auto mocht rijden. Dat wordt in de Wegenverkeerswet gezien als ‘joyriding’, wat een boete met taakstraf kan opleveren en twee weken celstraf als iemand het heel bont maakt.

De Roosendaler Muis911 is niet gearresteerd. Hij is wel verdachte.

Bron: Omroep Brabant

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Joeri Plaizier - Meisje

Laden...

Laden

Laden…