BILJARTCLUB HERTOG JAN BIJ DE “SENIOREN EXPRESS”

Donderdag 26 januari was Louis Warmoeskerken te gast in de studio bij De Senioren Express. Hij kwam vertellen over Biljartvereniging Hertog Jan Sprundel. Deze vereniging is een onderdeel van KBO-Sprundel en men kan alleen lid worden als men ook lid is van KBO-Sprundel.
In De Trapkes biljarten de leden van de vereniging van maandag tot en met vrijdag in de ochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

Drie ochtenden is het vrij biljarten en twee ochtenden is er een onderlinge competitie. Ook doen er een aantal leden mee aan een soort gemeentelijke competitie. Aan dit evenement doen teams mee uit Sprundel, St. Willebrord, Rucphen en Schijf. Louis vertelde dat dit in de middaguren plaats vindt bij de plaatselijke dorpshuizen, De Trapkes, De Lanteern, Agora en De Hoge Dries.

Het aantal deelnemers kan wel oplopen tot zo’n 80 personen. Louis Warmoeskerken zei verder: “Iedereen die lid wordt van KBO-Sprundel krijgt bij zijn aanmelding een lijst met interesses voorgelegd. Daarin kan met dan aangeven of men ook graag wil biljarten. Het extra lidmaatschap van de biljartvereniging kost slechts € 7,50 per jaar extra”.

Fotograaf: Jo Heeren

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Danny Poppinghaus - Zie Jij Die Voordeur Daar

Laden...

Laden

Laden…