BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’ VAN 21 SEPTEMBER

BOEKBESPREKING

HISTORISCHE AVONTURENROMAN

De auteur is Karen Joy Fowler en de titel is: BOOTH en heeft 400 blz.

Aan het begin van de negentiende eeuw verhuist de excentrieke Britse theater acteur Junius Booth met zijn vrouw naar Amerika. Ze betrekken een boerenhoeve ten noorden van Baltimore en krijgen tien kinderen, waarvan er zes overleven. Junius Booth is de pater familias, kostwinner en gevierd acteur, maar is even instabiel als geniaal. De kinderen groeien op in de aanloop naar de Amerikaanse burgeroorlog. De jongens worden net als hun vader acteur, wat hen tot een beroemde, toonaangevende theater familie maakt. Achter de schermen beginnen schandalen, triomfen en rampen hun tol te eisen, met als ultiem dieptepunt de schokkende moord op Lincoln door de jongste zoon John.

THRILLER

De auteur is Sophie Wester en de titel is: MOORDENDE HITTE en heeft 297 blz.

Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich meer op de hals dan ze ooit had kunnen denken. De samenwerking met haar beste vriendin Karin verloopt vanaf de start erg stroef en hun wederzijdse frustraties zorgen voor spanningen. De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de hitte ondraaglijk wordt, komen er zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht en loopt alles gruwelijk uit de hand.

FILMBESPREKING

De volgende films zijn te zien in de bioscopen Cine Service Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

HORROR met als titel: SMILE

Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

ROOSENDAAL DANST

Het programma van Roosendaal danst op zondag 25 september:

– 14.00 uur: inloop foyer City Theater

– 14.45 uur: filmzaal open

– 15.00 uur: filmvertoning met nagesprek

– 16.00 uur: In de foyer een DansSalon met Louis Swing Orchestre

DRAMA met als titel: ALCARRÀS

ACTIE/AVONTUUR met als titel: AVATAR (RE-RELEASE)

DRAMA met als titel: ENCORE

THRILLER met als titel: DON’T WORRY DARLING

DRAMA met als titel: ZEE VAN TIJD

Voor meer info en trailers kijk je op: www.c-cinema.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Soft Cell - Torch

Laden...

Laden

Laden…