BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’ VAN 26 APRIL

THRILLER

De auteur is David Baldacci en de titel is SIMPELE LEUGENS en heeft 400 blz.

Ex-politieagent Mickey Gibson is sinds kort aan de slag bij ProEye. Haar werk bestaat uit het online traceren van de bezittingen van schatrijke oplichters die hun schuldeisers in de kou laten staan. Op een dag wordt ze gebeld door Arlene Robinson die zegt ook voor ProEye te werken. Ze krijgt opdracht naar de woning van de beruchte en gevluchte wapenhandelaar Rutger Novak te gaan om de inboedel te inventariseren. In plaats van pracht en praal vindt Mickey in een geheime kamer het in verregaande staat van ontbinding verkerende lichaam van een man. Het slachtoffer is niet Rutger Novak, wiens huis het ook helemaal niet blijkt te zijn, maar een zeer op zijn privacy gestelde miljonair. Wat nog veel verontrustender is: niemand bij ProEye heeft ooit van Mickeys opdrachtgever Arlene Robinson gehoord…

HEDENDAAGSE ROMANTIEK

De auteur is Jill Mansell en de titel is: HET ZONNETJE IN HUIS en heeft 384 blz.

Wie had kunnen denken dat de excentrieke Edgar Allsopp de oplossing zou hebben voor Lou’s problemen? Hij biedt haar een baan en een dak boven haar hoofd in het dorp Foxwell in de Cotswolds. Een heerlijke plek, waar toevallig ook nog Remy woont, de nogal aantrekkelijke oudere broer van Lou’s vriend Sammy. Lou krijgt het meteen warm als ze Remy tegenkomt, maar hij ziet haar niet staan…toch? De immer knorrige Edgar heeft echter wel een voorwaarde, waar Lou over moet zwijgen. Kan Lou zich aan die belofte houden?

FILMBESPREKING

De volgende film is te zien in de bioscopen Cine Service Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

DRAMA met de titel: DALVA

Dalva woont alleen met haar vader. Tot de politie hun huis op een avond binnenvalt, en haar onder jeugdbescherming plaatst. Dalva is niet zoals andere twaalfjarige meisjes. Ze gedraagt en kleedt zich als een volwassen vrouw, en snapt totaal niet waarom ze zo ruw van haar vader werd weggerukt. Met hulp van haar kamergenoot Samia en haar begeleiders in de opvang zal Dalva moeten leren om weer kind te worden. Gaandeweg begint ze dankzij hen te begrijpen dat de liefde die ze met haar vader deelde niet was wat ze dacht, en dat ze een heel ander trauma te verwerken heeft dan de plotselinge breuk.

Voor meer info en trailers kijk je op: www.c-cinema.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…