BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’ VAN 3 MEI

ROMANTISCH VERHAAL

De auteur is Santa Montefiore en de titel is: DE KUS en heeft 128 blz.
Madison heeft altijd geweten dat ze niet dezelfde vader heeft als haar broers en zussen. Maar pas toen ze achttien werd, hoorde ze voor het eerst zijn naam. En nu wil ze de man ontmoeten van wie ze haar blonde haren en blauwe ogen heeft geërfd. Robert is een gelukkig man. Hij heeft een mooi huis, een geweldige vrouw en drie intelligente zonen. Maar Robert draagt een geheim met zich mee: achttien jaar geleden beging hij een fout. Een korte affaire resulteerde in een dochter waar niemand iets van weet. Robert moet zijn familie na al die jaren eindelijk de waarheid vertellen. Zullen ze in staat zijn hem te vergeven, en Madison in hun harten te sluiten? Een korte roman over familiebanden, ouderlijke liefde en die ene ware, eeuwigdurende connectie.

MEMOIRES OVER VRIENDSCHAP

De auteurs zijn Viggo Waas & Peter Heerschop en de titel is: INFARCT en heeft 368 blz.
Op 29 maart 2021 gaat cabaretier en acteur Viggo Waas nog even sporten. Maar dan kan hij opeens zijn lichaam niet meer overeind houden en begint onverklaarbaar te schokken. Gelukkig is zijn trainer Cally erbij, en wordt hij in recordtijd naar het VU medisch centrum gebracht. Daar blijkt dat hij een ernstig herseninfarct heeft gehad. Na enkele zenuwslopende uren blijkt dat hij het infarct wonderwel heeft overleefd. In openhartige, soms verdrietige, maar ook geestige verhalen beschrijft Viggo zijn weg terug naar ‘zichzelf worden’. Peter Heerschop vertelt in zijn tegenstukken hoe hij zijn allerbeste vriend ziet werken en vechten, en deelt ook zijn eigen worsteling tijdens dit proces. Kun je nog terugpakken wie je was – of moet je worden wie je nu bent? Dat is voor beiden de vraag.

FILMBESPREKING

De volgende films zijn te zien in de bioscopen Cine Service Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

DRAMA/KOMEDIE/ROMANTIEK met de titel: LOVE AGAIN in 2D

Stel je voor dat je door een toevallig tekstberichtje de liefde van je leven vindt. In de romantische komedie Love Again stuurt Mira Ray berichtjes naar het oude mobiele nummer van haar overleden verloofde. Ze staat er niet bij stil dat het nummer inmiddels is toegewezen aan de nieuwe werktelefoon van Rob Burns, een journalist. Rob is erg onder de indruk van de prachtige, openhartige berichtjes. Als hij een stuk moet schrijven over megastar Celine Dion (die zichzelf speelt in haar eerste filmrol) schakelt hij haar hulp in om ervoor te zorgen dat hij Mira in het echt ontmoet en haar voor zich kan winnen.

KOMEDIE met de titel: MON CRIME

Jaren 30, Parijs. Als de jonge actrice Madeleine wordt beschuldigd van moord op een beroemde filmproducent, lijkt haar carrière al voorbij nog voordat die echt begonnen is. Met de hulp van haar beste vriendin en advocate Pauline kan ze echter bewijzen dat ze uit zelfverdediging handelde. Het blijkt het begin van een nieuw en zeer succesvol hoofdstuk in haar leven. Tot de waarheid aan het licht komt…

MUZIKAAL DRAMA met de titel: TÁR

Lydia Tár, is de grensverleggende dirigent van een groot Duits orkest. Tár is op het hoogtepunt van haar carrière, terwijl ze zowel een boekpresentatie als de langverwachte live uitvoering van Mahlers Vijfde Symfonie voorbereidt. In de daaropvolgende weken begint haar leven zich op een bijzonder moderne manier te ontrafelen. Het resultaat is een verschroeiend onderzoek naar macht en de impact en duurzaamheid ervan in de huidige samenleving.

ACTIE/AVONTUUR met de titel: GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 3 in 3D

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

Voor meer info en trailers kijk je op: www.c-cinema.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Next on air:

Laden...

Laden

Laden…