BOEK- EN FILMBESPREKING UIT ‘OP DE KOFFIE BIJ ERIC’ VAN 7 SEPTEMBER

BOEKBESPREKING

LITERAIRE ROMAN

De auteur is Arthur Japin en de titel is: WAT STILTE WIL en heeft 336 blz.
Zingen is Anna’s grote geluk. Ze heeft de stem, en de ambitie, maar een carrière als zangeres is voor een meisje uit haar milieu eind negentiende eeuw ondenkbaar.
Met de opkomst van de vrouwenbeweging en gesterkt door de vrijheidszin van verschillende schrijvers, durft Anna haar eigen weg te gaan. Ze oefent in stil verweer haar stem en zet, als onafhankelijke vrouw, haar eerste stappen in de muziek en de liefde. Dan blijkt dat ze buiten de macht van haar familie heeft gerekend…

PSYCHOLOGISCHE THRILLER

De auteur is Marelle Boersma en de titel is: DE ENGEL VAN SEVILLA en heeft 300 blz.
Met haar voorliefde voor Spanje en haar drijfveer voor anderen te zorgen, lukt het Sascha om haar 2 passies te combineren. Ze krijgt een droombaan in een resort in de zonnige stad Sevilla en gaat het avontuur aan. Haar baas vindt haar meer dan leuk, en dat de relatie geheim moet blijven, maakt het extra spannend. Dan valt er een dode in het resort, en het blijkt geen natuurlijke dood. Sascha beseft dat er iets gruwelijk mis is.

FILMBESPREKING

De volgende films zijn te zien in Cine Service Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

KOMISCH DRAMA met als titel: GOOD LUCK TO YOU, LEO GRANDE
Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar voldoening en avontuur. En dat avontuur vindt ze in sekswerker Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoetten ze elkaar, en Leo ziet er net zo leuk uit als op de foto. Alleen had Nancy niet verwacht dat ze behalve goede seks ook een goed gesprek zou hebben.

DRAMA met als titel: PRESQUE
Louis is in de stad Lausanne directeur van een begrafenisonderneming. Als verstokte vrijgezel van 58 jaar wijdt hij zich totaal aan zijn beroep, en wil niet met pensioen. Igor is 40 jaar, scherp van geest maar in een gehandicapt lichaam. Hij heeft een hersenverlamming en levert biologische groenten op zijn driewieler om zijn huur te betalen, en brengt de rest van de tijd lezend door. Door een toeval ontmoetten ze elkaar en besluit Louis Igor mee te nemen. Ze vertrekken samen in een lijkwagen om het lichaam van een oude vrouw naar de voet van de Cevennen te brengen. Het wordt een leerzame tocht.

THRILLER met als titel: FALL
DRAMA met als titel: BOILING POINT
DRAMA met als titel: ROSE
DRAMA met als titel: VORTEX
DRAMA met als titel: LET IT BE MORNING
ANIMATIE/AVONTUUR/FANTASIE met als titel: ONE PIECE FILM: RED

Voor meer trailers en info kijk je op: www.c-cinema.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Sjansjee - Mooie Zomer

Laden...

Laden

Laden…