BOEK- EN FILMBESPREKING VAN 16 FEBRUARI UIT OP DE KOFFIE BIJ ERIC.

MODERNE ROMANTISCHE ROMAN

De auteur is Helen Hoang en de titel is; ZOEN ME TOT IK ZWICHT en heeft 304 blz.

De 30-jarige Stella heeft een briljant wiskundig brein, maar sociaal is ze erg onhandig. Daardoor heeft ze ook minder liefdeservaring. Ze haat seks, zó gênant! Ze wil praktijkervaring opdoen, en de charmante escort Michael is bereid om Stella de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Het duurt niet lang of Stella leert niet alleen zijn kussen waarderen, maar snakt ook naar alle andere dingen die hij haar laat voelen. Het patroon dat ze ontdekt, overtuigt Stella ervan dat liefde de beste logica is…

LITERAIRE BIOGRAFIE

De auteur is Aleid Truijens en de titel is; LEVEN IN DE VERBEELDING Hella Haasse 1918-2011 en heeft 600 blz.

Op 29 september 2011 overleed Hella Haasse op 93-jarige leeftijd. Ze liet een groot, veelzijdig en indrukwekkend oeuvre na, maar wie school er achter dat welbekende beeld dat van haar bestond?

Wie was de beroemde schrijfster als dochter, echtgenote en moeder? Met medewerking van de erfgenamen en het hele persoonlijk archief van Hella Haasse, schreef Aleid Truijens in 8 jaar deze biografie. We zien hoe het meisje, dat werd geboren in voormalig Nederlands-Indië en op haar twintigste naar Nederland verhuisde, zich ontwikkelde tot de grootste schrijfster uit ons taalgebied.

 

FILMBESPREKING

De volgende films zijn te bekijken in de bioscopen: Cineservice Etten-Leur, City Roosendaal en Kiek in de Pot te Bergen op Zoom.

ANIMATIE/KOMEDIE met als titel; HOPPER EN DE HAMSTER DER DUISTERNIS.

Deze film is te bekijken in 2 en 3D.

BIOGRAFISCHE FILM met als titel; THE ELECTRICAL LIFE OF LOUIS WAIN.

Deze Britse kunstschilder stond bekend om zijn karakteristieke tekeningen van katten. Hij wilde groot en klein inspireren met zijn unieke kijk op de wereld en aanstekelijk enthousiasme. Twee belangrijke gebeurtenissen veranderden zijn leven, de ontmoeting met Emily, de liefde van zijn leven, en de adoptie van Peter, een straatkat.

KOMEDIE met als titel; JACKASS FOREVER.

De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts. Hierbij krijgen ze hulp van een aantal nieuwkomers. Johnny en zijn team gaan nog verder dan ooit.

ACTIE/THRILLER met als titel; BLACKLIGHT.

KOMISCH DRAMA met als titel; DOG.

DRAMA met als titel; THE TRAGEDY OF MACBETH.

Voor meer info en trailers kijk je op; www.c-cinema.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…