BOEREN EN TUINDERS PAKKEN UIT MET KERST.

Wij nodigen je graag uit om in de dagen voor kerst coronaproof met je gezin te genieten van een avond uit op het sfeervol verlichte platteland’, zegt Jeannette van der Ven, bestuurder van ZLTO. ‘Uiteraard geheel coronaproef en volgens de RIVM-richtlijnen. Op www.boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl zie je in één oogopslag wat er in jouw buurt wordt georganiseerd en kun je je eenvoudig aanmelden’.
(1/3)
Op verschillende locaties in Nederland worden in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 december door boeren en tuinders activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Denk aan puzzeltochten, verlichte boerderijenroutes en gezellig aangeklede afhaalpunten (drive-throughs) om bijvoorbeeld streekproducten op te halen en alvast lokaal je kerstbood schappen te doen.

(2/3)
Ook boeren en tuinders in Brabant en Zuid-Gelderland hebben hun koppen bij elkaar gestoken om de omgeving tijdens kerst wat leuks te kunnen bieden. Zo is er in de Meierij een drive-through waar gezinnen een heerlijke lokale kerstbox kunnen afhalen bij de boer, met producten zoals boerenkaas enz. In West-Brabant organiseren boeren en tuinders een lichtjestocht langs boerderijen en tractoren.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…