BOMEN OVER DE BULKENAAR: DE VELDEXCURSIE

Aan de zuidwestrand van Roosendaal ontstaat zorglandschap De Bulkenaar. Daar vindt u straks de beste medische zorg in het nieuwe Bravis ziekenhuis en prachtige natuur om te bewegen of ontspannen. Bravis heeft nieuwe stappen gezet in het ontwerp. Om iedereen hiervan op de hoogte te stellen organiseert Gemeente Roosendaal, samen met Bravis ziekenhuis; Bomen over De Bulkenaar: de veldexcursie.

Bravis presenteert die dag de highlights van het voorlopig ontwerp: nieuwe impressies van het gebouw, de terreininrichting, plattegronden van de verdiepingen, gevelbekleding en het interieur. Het ontwerp van landschapspark De Bulkenaar is ook een stapje verder. De grote lijnen zijn afgestemd met het ziekenhuisontwerp en de gemeente werkt aan de verdere invulling.

De gemeente en Bravis zijn er. Maar ook de landschapsarchitect Karres & Brands van het landschapspark én BoschSlabbers, de landschapsarchitect van het ziekenhuis. Men geeft uitleg en beantwoordt uw vragen. Dit op zaterdag 28 oktober, van 10.30 uur tot 15.30 uur.
Bij Parkeerterrein Tolbergvijver.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jan de Rooij - Carrousel2

Laden...

Laden

Laden…