BRABANT GAAT VOOR NUL VERKEERSSLACHTOFFERS

Alle weggebruikers hebben verschillende bestemmingen, met maar 1 overeenkomstig doel: veilig thuiskomen. Hier ben je niet alleen zelf verantwoordelijk voor, maar ook andere weggebruikers. Want, als iedereen zich bewust zou zijn van hun rol in het verkeer, komen we allemaal veilig thuis. Provincie Noord-Brabant wil dat iedere weggebruiker zich bewust wordt van zijn of haar rol in het verkeer.

Daarom start de verkeersveiligheidscampagne “Brabant gaat voor NUL verkeersslachtoffers. Jouw actie telt”.  De campagne zet jou als burger centraal en vraagt welke acties jij onderneemt om NUL verkeersslachtoffers te realiseren. Onder het motto “Jouw actie telt” word je gemotiveerd om zelf in actie te komen voor een veiligere deelname aan het verkeer.

Op de site; www.brabantgaatvoornul.nl   vind je  tips en informatie hoe jij kan bijdragen aan een verkeersveiliger Brabant. Daarnaast is men benieuwd naar jouw acties en kan je zien hoe je kan aansluiten bij landelijke campagnes zoals Mono en Aan in het donker. Jouw actie telt, want hiermee draag jij een steentje bij aan dat gezamenlijke doel: NUL verkeersslachtoffers in Brabant.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Ernst Jansz - Ik was een hippie

Laden...

Laden

Laden…