BRABANTSE VAKANTIEADRESSEN VOOR KWETSBARE KINDEREN

Voor komende zomer is Europa Kinderhulp op zoek naar mensen in Noord-Brabant die voor zo’n twee weken een kwetsbaar kind een vakantie willen bieden bij hen thuis. De kinderen komen uit Duitsland, Frankrijk en Nederland en hebben allemaal een lastige thuissituatie. Daarbij kan het gaan om financiële problematiek, maar ook sociale problematiek, zoals een gebrek aan aandacht of weinig speelruimte.

Tijdens de vakantie gaat het niet om dure uitjes, maar om tijd en aandacht. Een stuk fietsen, samen knutselen of een middagje wandelen in de natuur; het zijn de kleine dingen die het doen. Al zo’n zestig jaar komen er kinderen naar Brabant voor een vakantie bij de vakantiegezinnen van Europa Kinderhulp. Veel gezinnen doen dit al jaren, waardoor er een hechte band opgebouwd kan worden.

De groep kinderen die een onbezorgde vakantie goed kan gebruiken is groeiende. Vandaar dat er wordt gezocht naar nieuwe vakantieouders. Dat kan als gezin, maar ook als alleenstaande of stel zonder kinderen. De reizen vinden plaats in de zomervakantie (juli en augustus) en duren ongeveer twee weken. Voor de precieze data en meer informatie kun je kijken op: www.europakinderhulp.nl

foto’s: Europa kinderhulp

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Dorini's - Bella

Laden...

Laden

Laden…