BRAM PAULISSEN NIEUWE TRANSITIE AMBASSADEUR OMO

Bram Paulissen, teamleider op 2College Ruivenmavo wordt per 1 april transitie ambassadeur voor de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs. Bram: ”Ik ben ervan overtuigd dat onderwijskwaliteit niet beperkt kan blijven tot één school, maar dat we gezamenlijk moeten streven naar ‘goed’ onderwijs. Ik wil bruggen slaan tussen scholen, docenten en het management om gezamenlijk de volgende stappen te zeten.

Iedereen binnen de vereniging kan iets bijdragen. Op deze manier kunnen we nieuwe kansen benutten, ontdekken en versterken, en kan OMO een centrale rol spelen in het proces van onderwijsvernieuwing.” Bram is 40 jaar, getrouwd, heeft twee dochters (2 en 4 jaar) en woont in Berkel-Enschot. We streven naar ontwikkelgericht onderwijs, daarvoor is ontwikkelgericht organiseren een randvoorwaarde.

We gaan in de transitie een aantal thema’s gezamenlijk in co-creatie oppakken door samenkracht, in scholen, tussen de scholen, externe partijen en met elkaar in de vereniging en het OMO-bureau. Dit is een belangrijk thema van de Koers van OMO richting 2030. We zoeken samen naar goede manieren om docenten, leerlingen en anderen intensief te betrekken bij het verkennen van nieuwe oplossingen.

Bram Paulissen foto: Vereniging OMO

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Trini Lopez - This Land Is Your Land

Laden...

Laden

Laden…