BRAND IN BEDRIJFSPAND ROOSENDAAL

Aan de Protonweg in Roosendaal is zaterdagmiddag 20 januari brand uitgebroken in een bedrijfspand van ’t Lekker Plekske, een producent van brood- en banketartikelen. Er kwam zeer veel rook vrij, maar dat is inmiddels afgenomen. Wat er precies in het pand staat of wordt opgeslagen, is nog onbekend. Er is ook iets geëxplodeerd in het pand, zegt de brandweer.

De A58 is ter hoogte van de brand in beide richtingen afgesloten. In de buurt liggen bouwmarkten en meubelwinkels die op zaterdag druk worden bezocht. Er is niemand gewond geraakt. Er was een persoon aanwezig in het pand, die de brand ontdekte en alarm heeft geslagen. Volgens een 112-correspondent van Omroep Brabant sloeg het vuur rond twee uur uit de zijkant van het pand.

De brandweer is met een groot aantal voertuigen ter plaatse. Er was sprake van gigantisch veel rook dat van grote afstand was te zien. Er zijn metingen verricht in Zegge en Oudenbosch, maar geen gevaarlijk stoffen gevonden, aldus de hoofdcommissaris van de Brandweer, Eric van Zundert. Er was een NL-Alert verstuurd naar mensen in de regio, maar die is weer ingetrokken.
Bron: Omroep Brabant.

Drukte op de A58 bij viaduct Bosschenhoofd/Rucphen.
In de verte de rook van de brand.
Foto: Kaylan Brans

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Antonie Van Lierop - Kom Bij Me Terug

Laden...

Laden

Laden…