BRAVIS EN AMPHIA SAMEN SUCCESVOL

In 2018 bundelden de urologen van de ziekenhuizen Bravis en Amphia hun krachten om de behandeling van prostaatkanker en blaaskanker naar een hoger niveau te tillen. Deze  samenwerking, onderdeel van het EMBRAZE-netwerk, viert haar vijfjarig bestaan. Tijdens deze mijlpaal hebben de urologen teruggeblikt op hun prestaties, maar ook een veelbelovende toekomstvisie ontwikkeld.

Ze verrichten deze jaren 522 operaties voor prostaten in Bravis en 202 voor blaaskanker in Amphia. Complicaties bleken minimaal te zijn. De urologen van Bravis en Amphia ziekenhuizen blijven vastberaden om hun samenwerking verder te versterken, en willen ook hun expertise uitbreiden naar andere oncologische aandoeningen en goedaardige aandoeningen.

Deze vijf jaar hebben bewezen dat wanneer twee medische teams hun krachten bundelen, er buitengewone resultaten kunnen worden bereikt. De verbeteringen in prostaat- en blaaskankerzorg die Bravis en Amphia zijn gestart, hebben bijgedragen aan kwaliteit van leven van de patiënten. Met een veelbelovende toekomst voor zich, zetten ze zich in om nog meer mensen te helpen en meer levens te verbeteren.

Urologen Bravis-Amphia

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jeffrey Tanis - Geen Dag Geen Uur Geen Tel

Laden...

Laden

Laden…