BREDA ALERTER OP FOUTPARKEERDERS FIETSEN

Fiets op verkeerde plek gestald? Breda ziet het twee weken door de vingers en haalt geen fout geparkeerde fietsen weg, alleen als ze op een gevaarlijke plek staan. Handhavers wijzen fietsers met een actie wel op de regels én op het nieuw geopende fietsdepot aan het Steenen Hoofd, op bedrijventerrein de Krogten.

De boa’s lopen twee weken door de stad om fout geparkeerde fietsen van een zadelhoesje met opdruk te voorzien. Het gaat om de actie ‘Fiets ’m de stalling in’. Er zijn 5000 hoesjes, stickers, posters en een actie online, om mensen er op te wijzen dat ze in de stalling moeten parkeren en dat fout geparkeerde fietsen afgevoerd worden naar het fietsdepot.

Dat fietsdepot bevindt zich niet meer aan de Liniestraat bij de Faam. Bredanaars van wie de fiets door de gemeente is weggehaald, moeten die op de nieuwe locatie ophalen. Kosten: 25 euro.Het nieuwe depot is sinds half maart gevestigd aan het Steenen Hoofd op bedrijventerrein De Krogten. Dit is achter de Hornbach, en goed bereikbaar met de bus.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Esther Tuelly - Incredibly Red

Laden...

Laden

Laden…