BROODFONDS INFORMATIEBIJEENKOMST ROOSENDAAL

In Roosendaal en omgeving is bij Broodfondsen nog plaats voor ondernemers. Daarom organiseren ze een bijeenkomst op donderdag 25 mei. Inloop vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur. Voor ondernemers die arbeidsongeschikt worden en zonder werk geen inkomen meer hebben, is dit solidaire vangnet voor en door ondernemers bedacht. Ze steunen elkaar bij ziekte met schenkingen en vertrouwen elkaar.

De maximaal 50 deelnemers zetten elke maand een vast bedrag opzij op een persoonlijke bankrekening. Zodra een van hen arbeidsongeschikt raakt en minder of geen inkomen heeft, maken alle anderen schenkingen over. Bij elkaar vormen die bedragen een maandinkomen voor de zieke. Het geld dat deelnemers niet schenken, blijft van henzelf. In Nederland zijn sinds 2011 646 Broodfondsen opgericht.

Een Broodfonds is er voor ondernemers met en zonder personeel, met VOF of BV en voor allerlei beroepen. De avond is voor mensen die een groep zoeken om bij aan te sluiten of een Broodfonds willen starten. Een kort filmpje met uitleg staat op de site: www.broodfonds.nl
locatie: Wijkhuis de Wieken, Gezellelaan 45, 4707 CC Roosendaal
entree:  aanmelden vooraf via de website.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jan de Rooij - Carrousel1

Laden...

Laden

Laden…