Burgernet na aanrijding Rucphen, politie zoekt zwarte Mercedes

RUCPHEN – Zondag 7 oktober is rond het middaguur een 77-jarige fietser uit Rucphen aangereden. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd door een ambulance. De man reed op de kruising Raadhuisstraat/Achterhoeksestraat in zijn woonplaats en werd toen aangereden door een zwarte Mercedes.

De politie is op zoek naar getuigen, omdat de bestuurder van de Mercedes is doorgereden na de aanrijding met de fietser. Zij worden verzocht zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006).

Door omstanders is 112 gebeld na de aanrijding. Agenten zijn ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen. Van omstanders kregen zij te horen dat een inzittende van een auto van bouwbedrijf BAM mogelijk het kenteken van de zwarte Mercedes zou hebben genoteerd. Die auto is echter ook doorgereden, dus de politie is op zoek naar deze persoon. Rijdt u in een BAM-auto en hebt u omstreeks 12.00 uur in de Raadhuisstraat in Rucphen het kenteken van deze Mercedes genoteerd, dan verzoeken wij u om ons in te lichten.

Lees meer op:
https://www.burgernet.nl/burgernet/276741

Het bericht Burgernet na aanrijding Rucphen, politie zoekt zwarte Mercedes verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2018

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…