CARNAVAL 2021 IN HALDERBERGE GAAT AANGEPAST DOOR.

De afgelopen maanden hebben de carnavalsstichtingen en de gemeente Halderberge overleg gevoerd over hoe carnaval 2021 vormgegeven kan worden. Na diverse overleggen zijn de vijf Halderbergse carnavalsstichtingen en de gemeente Halderberge gekomen tot een aantal alternatieve carnavalsactiviteiten die dit jaar in iedere kern georganiseerd gaan worden.

(1/3)
Om heel Halderberge in carnavalssfeer te brengen, wordt vanuit alle vijf de carnavalsstichtingen een oproep gedaan om het huis/de tuin/de straat zo carnavalesk mogelijk aan te kleden. Afgesproken is om in iedere kern een carnavaleske speurtocht voor het gezin te organiseren. Gezinnen met twee volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar kunnen hieraan, op een coronaveilige manier, samen meedoen.
(2/3)
In alle kernen wordt hard gewerkt aan digitale alternatieven, zoals een pub carnavalsquiz en tv-uitzendingen. In opdracht van de gemeente Halderberge wordt ter vervanging van de Sleutel overdracht een carnavalsfilm gemaakt, die vanaf de vrijdag van carnaval bekeken kan worden. Burgemeester Roks reikt in deze film de sleutels aan de vijf Prinsen uit. Hoe dat zal gaan, straks online bekijken.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…