CARNAVAL 2021 ONLINE DWEILEN ETTEN LEUR.

Anders dan anders, maar precies op het goede moment: Carnaval 2021. Het feest van verbroedering, feest en gezelligheid biedt in de huidige corona lockdown wat luchtigheid en een stukje vrolijke onder steuning waar velen momenteel naar uit kijken. S.C. De Stijloren presenteert van 12 tot en met 16 februari a.s.in samenwerking met o.a. de lokale horeca, en Nobelaer: Vaste Prik! 5 dagen online carnaval.

(1/3)
Van vrijdag 12 tot en met dinsdag 16 februari a.s. zijn er gratis onlineactiviteiten te volgen via de website en social mediakanalen van De Stijloren en Nieuwe Nobelaer. De Kinkels geven op zondagavond een concert vanuit Café het Witte Paard, maandagavond Die01608 vanut Café K’Annet, wordt de online Hofkapel “de Corona’s gepresenteerd. De streaming wordt verzorgd door Meezun2en en Infinity.

(2/3)
Het middagprogramma van Vaste Prik zal te zien zijn vanuit Nieuwe Nobelaer. De avondprogramma’s worden dagelijks vanuit een ander café in Etten-Leur uitgezonden. Deelnemende horeca zijn: Café K’Annet, Het Witte Paard, Café The Butler, Café Marktzicht, Café de Klomp en de Scandal Bar. Bij alle activiteiten worden de corona richtlijnen opgevolgd. Info: www.scdestijloren.nl

Bron: Nieuw Nobelaer. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Theo Mossou - Mijn Zonnestraaltje

Laden...

Laden

Laden…