CINDY REEKERS NIEUWE MANAGER SDW.

Cindy Reekers is vanaf 1 maart de nieuwe sectormanager van SDW. Met haar ruime ervaring in de zorg zal Cindy bijdragen aan het Goed leven van de cliënt, Zij gaat onder meer een aantal teams in het primaire proces aansturen. Omdat bij SDW de cliënt centraal staat, is zij van mening dat Cindy een goede bijdrage kan leveren aan de organisatie.SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. (1/3)
Bij SDW draait het om de relatie tussen cliënt en professional. Waarbij de medewerkers uitgaan van wat de cliënt wel kan. SDW blijft zichzelf hierbij uitdagen en inspelen op ontwikkelingen. Dat sluit goed aan bij de ambitie van Cindy, die graag verbindt en motiveert. Bestuurder Ingrid van Huijkelom is verheugd om de naam van de nieuwe sectormanager bekend te kunnen maken.

(2/3)
Wij hebben Cindy in de gesprekken leren kennen als een ambitieuze en doortastende vrouw. Zij kan mensen verbinden, denkt na hoe het beter kan en zet strategische keuzes om naar de praktijk. De cliënt staat hierbij op de eerste plaats.

Bron: SDW

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…