CIRCUS FESTIVAL OP HAVENEILAND BREDA

Op het Haveneiland van Breda, bij Stek en Belcrum Beach, wordt 24 en 25 september het Circus Festival Breda gehouden.
Zaterdag om 13.30 uur en 14.30 uur is er op het Voorplein Villa Verdraaid
Het duo van Villa Verdraaid speelt een broer en zus die elkaar het leven graag zuur maakt. Ze jongleren met huis-tuin-en-keukenartikelen, hangen in een lamp en gooien dingen naar elkaar. Ze hebben een heel grappige dynamiek. 
Zaterdag vanaf 14.00 uur is er een workshop te volgen op het Horecaplein bij Jeugdcircus Woenzini speciaal voor kinderen.
Dit Bredase circus mag niet ontbreken. Koorddansen, ballopen, acrobatiek, jongleren, trucjes met de diabolo en in de trapeze.
Zaterdag om 15.30 bij STEK en Belcrum Beach treed Murmuyo-Ami-Go op. Clown Murmuyo komt uit Spanje. Hij is geen klassieke clown maar maakt zijn voorstelling samen met het publiek. Hij loopt over het hele terrein, en ben je daar, dan val je er middenin.
Zaterdag vanaf 16.00 uur bij Belcrum Beach is er Radio Les Fragiles
Muziek en straattheater worden gecombineerd. De twee heren hebben een radiostudio op Belcrum Beach, maar ze blijven niet achter de microfoon zitten. Het publiek wordt betrokken bij de voorstelling en de caravan gaat zelfs in de fik.
Zondag vanaf 12.30 uur geeft Jeugdcircus Woenzini nog een voorstelling in circustent Zanzara.
Zondag om 15.30 uur en 17.30 uur treed Tall Tales Company op met Square Two
Dit is een voorstelling die over het hele terrein reist. Het is een theatrale, acrobatische act. Er wordt veel gejongleerd op de route en er is veel acrobatiek te zien.
De toegang bij deze voorstellingen is gratis.
Voor meer info kijk je op: https://circusfestivalbreda.nl/

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…