COLLECTEWEEK DIERENBESCHERMING VAN START.

De medewerkers en vrijwilligers van de Dierenbescherming zetten zich elke dag opnieuw in om dieren te redden, op te vangen en te beschermen. Ze doen dit met liefde, maar kunnen dit alleen blijven doen met de steun van leden, donateurs en gulle gevers. In de week van 27 september tot en met 3 oktober vraagt de organisatie om steun tijdens de jaarlijkse collecteweek.

(1/3)
Vrijwilligers gaan dan met de collectebus langs de deuren voor een bijdrage of collecteren digitaal met een online collectebus. Geen contant geld in huis? Geen zorg! Betalen via iDEAL, Tikkie of Payconiq is ook mogelijk. De gever kan met de gelijknamige app op de smartphone of tablet de QR-code op de collectebus of het legitimatiebewijs van de collectant scannen en zo een gift doen.

(2/3)
Dit jaar is het niet voor iedereen zo vanzelfsprekend om langs de deuren te gaan. Is er geen collectant aan de deur geweest? Bekijk dan de digitale collectebussen van onze vrijwilligers en doe een online donatie. De Dierenbescherming is haar collectanten daarom extra dankbaar voor de tijd en inzet en hoopt dat deze inzet wordt beloond.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…