CORIEN ROKX-AARTS KONINKLIJK ONDERSCHEIDEN

Corien Rokx-Aarts (51) is bij de lintjesregen door burgemeester Marjolein van der Meer Mohr thuis verrast met de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau. Een beloning voor het vrijwilligerswerk dat zij al vele jaren binnen het Sprundelse doet. Sinds 2001 tot 31 januari van dit jaar was ze commissielid van de Jeugdraad van Dorpswerk Sprundel, de laatste tijd als voorzitter.

Ze is actief als vrijwilliger bij tennisvereniging Rico en voetbalvereniging SV Sprundel. Bij de voetbalclub als speler, leider, scheidsrechter, een motor bij diverse activiteiten binnen de vereniging. Corien maakt deel uit van Roparunteam SV Sprundel #102 en is zeer betrokken bij de organisatie en de activiteiten van dit team om geld te genereren voor het goede doel.

Van 1990 tot 2000 had zij zitting in het bestuur van de plaatselijke KPJ (Katholieke Plattelands Jongeren). Daarvoor was ze enige tijd leidster bij de scouting. Haar inzet op cultureel en maatschappelijk gebied oogt tomeloos. Nooit wordt tevergeefs een beroep op haar gedaan. Corien is iemand die niet graag in de schijnwerpers staat maar altijd bereid is om hand- en spandiensten te verlenen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…