CORONA-UPDATE 5 NOVEMBER 2020.

Het kabinet heeft op dinsdag 3 november tijdelijke extra verzwarende maatregelen aangekondigd. Deze extra maatregelen zijn ingegaan op 4 november 22.00 uur en duren tot 18 november. Thuis ontvangt u maximaal 2 personen per dag. Binnen en buiten bestaat een groep uit maximaal 2 personen van verschillende huishoudens. Een huishouden heeft geen maximaal aantal personen.

(1/3)
Bij uitvaarten geldt vanaf 9 november een maximum van 30 personen. Bij huwelijk voltrekkingen geldt een maximum van 20 personen. Blijf zoveel mogelijk thuis, ook tijdens feestdagen. Vermijd niet-nood zakelijke reizen. Alle eet- en drinkgelegenheden sluiten de deuren. Afhalen blijft wel mogelijk. Het is niet toegestaan om tussen 20:00 uur en 07:00 uur alcohol op zak te hebben of te nuttigen in de openbare ruimte.
(2/3)
Het aantal besmettingen met Covid-19 in de gemeente bedraagt thans 632 (5 november). Dit aantal bevat het aantal besmettingen vanaf de uitbraak van het coronavirus in Nederland. Het coronavirus raakt ons allemaal. Onze gemeente heeft in de steunpunten en de verpleeghuizen een bos bloemen laten bezorgen. De boa’s controleren tijdens hun Covid-19 diensten regelmatig de kernen en het buitengebied, ook in de weekenden.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…