DC KLINIEKEN BREDA VIERT VIJFJARIG JUBILEUM

Op 18 april 2023 bestond DC Klinieken Breda vijf jaar. Om dat te vieren organiseert deze locatie op donderdag 11 mei van 15.30- tot 17.00 uur een open dag. (Oud-)patiënten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een hapje, een drankje en een rondleiding. De artsen, verpleegkundigen en locatiemanager van DC Klinieken Breda zijn aanwezig om meer te vertellen over de zorg die ze biedt.

Sinds de opening is DC Klinieken Breda een zorgorganisatie waar tijd en aandacht voor de patiënt centraal staan. Verder doet men alles om wachttijden zo kort mogelijk te houden. Patiënten kunnen terecht voor maag- en darmonderzoeken, als coloscopie en gastroscopie, en bevolkingsonderzoek darmkanker. DC Klinieken Breda is een erkend hoofdpijncentrum voor patiënten met ernstige hoofdpijnklachten.

Daarnaast is er een spreekuur neurologie, integrale pijnzorg, met aandacht voor lichamelijke, psychologische en sociale factoren. Het is een landelijke keten van Zelfstandige Behandel Centra, met 15 locaties door heel Nederland. Patiënten kunnen vaak binnen een week terecht, in een vriendelijke en veilige omgeving.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Bluebells - Young At Heart

Laden...

Laden

Laden…