DE 24 UUR VAN SV SPRUNDEL#102 GROOT SUCCES

De start van De 24 uur van Sprundel vrijdagavond 20 januari in een vol café De Coop door deelnemers, bezoekers, burgemeester en wethouders werd geproost onder het motto ‘Vier het leven’. Lof en waardering werd uitgesproken voor Team SV Sprundel #102 dat voor de 4e keer aan de Roparun gaat deelnemen. Ook activiteiten die de 30 teamleden vooraf ondernemen om geld bijeen te brengen.

Nadat het startschot van de burgemeester klonk, zette haar partner en wethouder Lazeroms de 2 loopbanden in gang, om die 24 uur onafgebroken in beweging houden. Tussen 4.00- en 5.00 uur waren weinig mensen die de lopers aanmoedigden, maar bij het ‘katerontbijt’ schoven er een 30-tal aan. ’s Middags, bij optredens van CB Muziekschool, liep het vol.

Oorverdovend klonk bij de sluiting in het volle café het lied ‘Roparun 2023’, dat door de club op de wijs Links Rechts van de Snollebollekes gemaakt was, gevolgd door ‘You never walk allone’. Een emotioneel slot.

Op 27 mei begint Team SV Sprundel #102 bij Vliegveld Twenthe aan een 550 km. lange estafetteloop. De finish daarvan is op 29 mei in Rotterdam.

Bron: BN de Stem

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Ferry De Lits - Oh Luister Toch

Laden...

Laden

Laden…