DE 311 RIJDT AANGEPASTE ROUTE WEGENS WERK N640

Door de onderhoudswerkzaamheden aan de N640 rijdt de buslijn van Arriva dit weekend een aangepaste route. Verschillende bushaltes in Hoeven komen te vervallen en de bus neemt een andere route. Vanaf vrijdagavond 7 april 22.00 uur en de gehele zaterdag, rijdt de lijnbus 311 van Arriva niet over de N640 bij Hoeven. De haltes Hofstraat, Sprangweg en Lage Donk vervallen.

De bus rijdt over de Oude Antwerpsepostbaan-Achter het Hof-Bovendonksestraat-Heistraat-A58-Vosdonk (beide richtingen). Aan de westzijde van de rotonde Achter het Hof/Bovendonksestraat komt deze dagen een tijdelijke halte in beide richtingen.

Door de aangepaste route, die nu met een boog door Hoeven gaat, kunnen reizigers rekenen op een langere reistijd. Vanaf zondag 9 april moet de buslijn weer volgens dienstregeling moeten rijden. Dit weekend wordt er op de rotonde aan de Hofstraat in Hoeven asfalt aangebracht en wordt de weg van belijning voorzien. Daarmee zijn de werkzaamheden vanaf de Koepelbaan tot en met de rotonde aan de Hofstraat afgerond. Later wordt er beplanting aangebracht. Dinsdag gaat het onderhoud aan de N640 een nieuwe fase in.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Frank Masmeijer - We Moeten Door

Laden...

Laden

Laden…