DE MARKT ZINGT OPNIEUW OP OUDE MARKT IN ROOSENDAAL

Na een succesvolle eerste editie in augustus 2023 is het tijd voor een tweede editie van DE MARKT ZINGT! Zondag 2 juni om 15.00 uur zal DE MARKT ZINGT weer de (Oude) Markt overnemen. Met als belangrijkste en centrale uitgangspunt dat DE MARKT op deze zondagmiddag mag gaan zingen. Hierbij draait het om jouw beleving en plezier.

Dit idee is bij organisatoren Joeri Cloosterman, Olav Posthumus en Koen Schoenmakers ontstaan. Zij richtten vorig jaar Stichting Roosendaal Feest op, van waaruit de eerste editie van de DE MARKT ZINGT werd georganiseerd. Een muzikale editie, waarbij zang en interactie met het publiek centraal stond. Het draait immers niet om de grootte van het podium of grote, bekende Nederlandse artiesten.

Het belooft een spektakel te worden met nieuwe meezingnummers en met nieuwe Zangmakers. Dansplein zorgt er voor dat de heupen los gaan en het is aan het publiek om de Zangmakers vocaal te ondersteunen. Er is voor iedereen een gratis meezinggids beschikbaar. Deze is vooraf online op website: www.roosendaalfeest.nl te downloaden. Op 2 juni zijn ze gedrukt voor iedereen beschikbaar.

De Markt Zingt 2023                                          Logo Stichting Roosendaal Feest
Fotograaf: Hans van Damme

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…