DE SENIOREN-EXPRESS DONDERDAG 12 NOVEMBER.

Een programma. Voor en door senioren, met agenda, tuintips en informatie seniorenwerk gemeente Rucphen en Regio. Nieuwe regel medewerkers in de studio, er mogen niet meer dan 3 personen tijdens de uitzending in de studio aanwezig zijn, dit om besmettingen te voorkomen. De winnaar van quiz 44 is: mevr. Hendrike Versteeg uit ’s-Hertogenbosch met het woord ”gebroken kap” dat “een dakvorm met gebroken, naar buiten geknikte vlakken, ook wel Franse kap genoemd”. (1/3)
De dialectenquiz. Deze keer wordt het verhaal vertelt door Marja van Trier uit Loon op Zand. Herkent u de betekenis van het genoemde dialectwoord? Insturen per e-mail naar info@erfgoedbrabant.nl Per post. Erfgoed Brabant postbus 1325-5200 B.J. ’s-Hertogenbosch. U kunt de oplossing ook tijdens de uitzending naar de studio bellen, tel. 0165-342480.

(2/3)
Verenigingen en Instellingen kunnen hun agenda en informatie opgeven bij J. Mangnus email: j.mangnus8@kpnplanet.nl Per tel. 0165-388041. Ook is er gelegenheid voor het indienen van een felicitatie en muzikale groet, tel. 342480.
Uitzending gemist? Ga naar: wwwradiorucphen.nl/programma-gemist/

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…