DENNIS & MARISKA VAN DER KRAATS WITTE ANJER PRIJS.

Het Nationaal Comité Veteranendag heeft bij monde van juryvoorzitter Angelien Eijsink in een speciale online-uitzending de Witte Anjer Prijs 2020 uitgereikt aan Dennis en Mariska van der Kraats. Het echtpaar Van der Kraats uit Etten-Leur is oprichter en drijvende kracht achter het Veteranen Search Team (VST). Jullie geven de veteranen weer het gevoel dat ze een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving.

(1/3)
Sinds de oprichting van het VST is de vrijwilligersorganisatie uitgegroeid tot een team dat een beroep kan doen op de inzet van ruim 1600 oud-militairen en veteranen. Direct na de bekendmaking van de winnaar was de korpschef van de Nederlandse politie Henk van Essen de eerste om het echtpaar Van der Kraats te roemen. Jullie bieden hoop aan veteranen zelf, maar ook aan de familie en vrienden van vermisten.
(2/3)
Initiatiefnemer en veteraan Dennis van der Kraats reageerde opgetogen én geëmotioneerd. Trots op wat wij in een kleine drie jaar hebben opgebouwd en wat nog jaren meekan. En trots dat de veteranen van het VST aan de burgermaatschappij kunnen laten zien wat zij nog kunnen bijdragen op het moment dat zij de poort uitlopen.’ De Witte Anjer is het symbool voor erkenning en waardering voor alle Nederlandse veteranen.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…