DODE GEVONDEN NA BRAND CAMPING RIJSBERGEN

De brandweer trof maandagnacht 9 oktober een overleden persoon aan nadat ze een brand in een chalet op camping ’t Oekeltje aan de Breedschotsestraat in Rijsbergen had geblust. Rond middernacht werden verschillende buren wakker. Een man die direct naast het chalet woont waar het lichaam is gevonden, zag toen hij door zijn badkamerraampje keek, zag metershoge vlammen.

Toen het blussen klaar was en de brandweer binnen een ronde deed vonden zij een overleden persoon. De politie heeft een vermoeden om wie het gaat, maar wilde de identiteit nog niet delen volgens een woordvoerder. Het chalet waar het lichaam is gevonden, staat helemaal achteraan op camping ’t Oekeltje. Aan de achterkant grenst de camping aan een maisakker.

De politie heeft er dinsdagmiddag 10 oktober grote witte schermen omheen gezet waardoor niemand het chalet zelf kan zien. Op de camping wonen veel mensen permanent. De man staat in zijn omgeving bekend als een zware drugsgebruiker. De forensische opsporing doet onderzoek, maar de politie gaat niet uit van een misdrijf.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Ronald - Transsexueel

Laden...

Laden

Laden…