DOES LIEF IN HET VERKEER.

Wethouder Jan Mollen heeft op 9 december 2020 verkeersborden geplaatst aan de Gastelsedijk West in Stampersgat. Hiermee geeft hij het startsein voor de campagne Doeslief in het verkeer. Een campagne, waarin de gemeente Halderberge bewustwording creëert voor onaardig gedrag in het verkeer. Als we met zijn allen wat liever tegen elkaar doen in het verkeer, dan is het een stuk veiliger en prettiger op de weg.
(1/3)
Focus op 30 km/uur. De eerste Doeslief campagne richt zich specifiek op een maximumsnelheid van 30 km/uur. De reden is dat de gemeente Halderberge steeds meer meldingen krijgt dat auto mobilisten te hard door de straten rijden. Wethouder Jan Mollen: We leven in een tijd, waarin iedereen haast heeft. Ook zijn de auto’s van nu zeer ‘comfortabel’ en daardoor rijden mensen vaak onbewust te hard.
(2/3)
De gemeente Halderberge trapt de campagne af aan de Gastelsedijk West in Stampersgat. Aan het begin en aan het einde van de dijk zijn twee verkeers borden geplaatst die de weggebruikers bewust maken dat goed gedrag in het verkeer loont. Hiermee komt niet alleen de verkeersveiligheid, maar ook de leefbaarheid in gevaar. Zo zorgen we samen voor een prettige sfeer in het verkeer.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…