DONDERDAG 6 OKTOBER IN DE SENIOREN EXPRESS

Donderdag 6 oktober verzorgt de “Seniorenexpress” van 09.00 tot 11.00 uur een radioprogramma op radio Rucphen voor en door senioren met agenda, tuintips, muziek en informatie seniorenwerk gemeente Rucphen en regio. Tevens is er een nieuwe opgave van de dialectenquiz, deze keer wordt het verhaal verteld door Mientje Wever uit Boxmeer. Herken u het genoemde dialectwoord?

Opsturen per e-mail: naar info@erfgoedbrabant.nl Per post naar: Erfgoed Brabant postbus 1325 5200 BJ ’s-Hertogenbosch. U kunt uw oplossing ook tijdens de uitzending naar de studio bellen, tel. 0165-342480. De winnaar van quiz nr. 38 is Twan van Rijsbergen uit Roosendaal met het woord “gestel” dat ”conditie“ en/ of lichamelijke toestand betekent.

Gasten in de studio zijn Marie Augustijn met informatie Mantelzorg en Conny de Vries met terugblik op de informatiebijeenkomst vitaal en zelfstandig van 1 oktober. Tevens is er gelegenheid voor het indienen van een felicitatie en/of muzikale groet. Tel. 0165-342480.

Verenigingen en instellingen kunnen hun agenda en informatie betreffende seniorenwerk opgeven bij: seniorenexpress@rucphenrtv.nl

Seniorenexpress 2022

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…