DONNIE EN MARIAN TE GAST BIJ DE SENIOREN EXPRESS

Donderdag 30 mei waren Donnie Ossenblok en Marian Gerritse te gast bij de Senioren Express. Zij vertelden over het feit dat Marian al 25 jaar als naaister in dienst is bij Woninginrichting Daan van Deurse. Zij heeft zich in al die jaren dienst ingezet om voor de klanten hele mooie maar vooral modieuze vitrages en overgordijnen te maken. Werk dat ze nog steeds dagelijks met veel plezier doet.

Tijdens een gezellig praatje op de radio vertelde Marian dat ze 25 jaar geleden bij de firma begon toen Goof de baas was, nu is Donnie de baas. Ze was heel de week al het middelpunt van allerlei activiteiten en werd flink in de watten gelegd. De winkel is nog steeds versierd, en afgelopen vrijdag was er een gezellig samenzijn met een etentje, ter gelegenheid van haar 25-jarige dienstverband.

Deze week zat vol verrassingen voor haar. Als afsluiting nam Donnie haar mee naar de studio van Radio Rucphen. Deze afspraak had Donnie al een maand geleden gemaakt maar Marian wist van niks. Dat was te merken, want in het begin was ze een beetje verlegen. Donnie maakte van de gelegenheid gebruik om te vertellen dat ze een goede vakvrouw is en een geweldige werknemer net als de rest van het team.

Foto’s: Ria Nouws

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 25 juni 2024

Last on air:
08:15 Traveling Wilburys (Bob Dylan, George Harrison, Jeff Lynne, Roy Orbison, and Tom Petty) with Last Night (03:43)
08:19 Queen with Fat Bottomed Girls (03:08)
08:22 J-Jingle with Sweeper werk auto thuis altijd nieuws altijd muziek 2 (00:14)

Now on air:

Saco & Liz Beekman with You Cannot Have It All

Next on air:
08:24 Imca Marina with Viva Espana (03:28)
08:28 Gert Timmerman with Brandend Zand (03:22)
08:31 Ria de Schutter with info Summer games Rucphen L. 08072024 (00:47)

Laden...

Laden

Laden…