DOORKOMST ROPARUN TE SPRUNDEL VAN 5 OP 6 JUNI.

Team SV Sprundel gaat voor de derde keer meedoen met de Roparun. Wegens de onzekere coronaperikelen heeft de organisatie besloten om een volwaardige run van zo’n 535 kilometer in Nederland te houden. De start is in Twente en gaat via Brabant naar de finish op de Coolsingel in Rotterdam.

In de nacht van 5 op 6 juni tussen 22. 00 en 04:00 uur passeren zo’n 176 teams West-Brabant, waaronder Sprundel. De teams komen vanuit Etten-Leur over de Bredasebaan en lopen via de Sint-Janstraat het dorp uit richting Rucphen.

Het Roparunteam laat dit niet zomaar voorbij gaan. Daarom wordt de NACHT VAN HET LICHT georganiseerd in samenwerking met café De Coop, wat ook het epicentrum vormt voor de ’12 uur van Sprundel’. Die wordt afgetrapt op zondag 5 juni om 16.00 uur door leden van het college van B&W van de Gemeente Rucphen. Ook zal er een delegatie aanwezig zijn van B&W bij de doorkomsthuldiging van Team SV Sprundel #102, waar het team ook een kort stopmoment zal inplannen. De aftrap en de doorkomst zijn ook te volgen op radio Rucphen. In een extra uitzending verzorgen verslaggevers Edwin Verstraten en Ad van Loon impressies van de doorkomst vanaf 23.00 uur.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…