DRONKEN AUTOMOBILISTE SCHEPT 3 FIETSERS BREDA

Een 20-jarige dronken automobiliste uit Breda reed in de nacht van vrijdag 23- op zaterdag 24 september rond 4.30 uur drie fietsers aan op de Nieuwe Prinsenkade in Breda. Alle drie de fietsers raakten hierbij gewond.
Wijkagenten surveilleerden na sluitingstijd rondom de Haven en zagen het ongeluk gebeuren. Nadat de bestuurster de fietsers had aangereden, reed ze door. Omstanders raakten in paniek en bekommerden zich om de slachtoffers.

Terwijl de slachtoffers werden geholpen gingen agenten op de fiets achter de automobiliste aan. In de buurt van de Middellaan werd de vrouw aangehouden. Uit een blaastest bleek dat ze dronken achter het stuur zat. Ook reed ze met een ongeldig rijbewijs. Naar aanleiding van een eerder incident werd haar rijbewijs ongeldig verklaard.

Een ambulance werd opgeroepen en kwam naar de plek van de aanrijding. De fietsers werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte direct een onderzoek waardoor de weg tijdelijk werd gesloten. Agenten spraken met meerdere getuigen. Door de harde klap raakte de voorruit van de auto flink beschadigd. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen de auto af te voeren.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…