DUURZAAMHEID/SPORT CENTRAAL EXPOSITIE GEMEENTEHUIS

In mei en juni ligt de nadruk van de exposities in het gemeentehuis op duurzaamheid. In de burgerzaal exposeren Loes van Unen-Kolmeijer en Arne Schepman. Deze werken gaan over de klimaatverandering en opwarming van onze aarde. De bibliotheek doet mee met een speciale selectie van boeken die betrekking hebben op dit actuele thema. Ook onze kinderen willen een schone en veilige leefomgeving.

Tentoongesteld zijn werkstukken van de Martinusschool en Het Palet in Rucphen, De Vindplaats in Schijf, Mariadonk in Zegge en het Munnikenheide College. De kunststukjes zijn gemaakt tijdens de workshops van het Afvalproject, wat jaarlijks wordt uitgevoerd door Ronald Reinhoudt en Jolanda Jochems in de groepen 1 t/m 8 van het basisonderwijs en de leerjaren 1 en 2 op het Munnikenheide College.

Er is ook een fototentoonstelling te zien.
Na zes geslaagde edities organiseert de Willebrordse voetbalvereniging nu met trots de 7e editie van het Rood-Wit International U10 Tournament op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2023. Ter gelegenheid hiervan is de komende weken een mooie tentoonstelling ingericht in de vitrine.

Arne Schepman                                                      Rucphen schoon

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…