EEN BOODSCHAPJE EXTRA VOOR DE VOEDSELBANK.

Een fles zonnebloemolie, een pak pasta, rijst, een blik kapucijners of tomatensoep extra bij de wekelijkse boodschappen. Een kleine moeite, maar een grote steun voor de voedselbank en haar klanten. Dirk van den Broek roept zijn klanten op om een boodschapje extra te doen. Dit is hard nodig, want de voedselbank verwacht, naast de groei sinds de corona crisis, een forse toename van klanten de komende tijd.
(1/3)
Er zijn steeds meer huishoudens die gebruik maken van de voedselbank. Recent maakte de voedselbank bekend dat meer huishoudens gebruik moeten maken van de voedselbank dan een jaar eerder. Gezien de economische krimp, de verwachte faillissementsgolf en het snel oplopende werkloosheidscijfer bereiden we ons voor op een flinke groei in de komende 12 maanden. Elke donatie is dus van harte welkom!
(2/3)
Marcel Huizing, directeur Dirk, vertelt: “Genoemde artikelen kunt je doneren. Klanten kunnen vanaf zondag 6 september t/m zaterdag 3 oktober 2020 in de winkel een voucher meenemen wat je wil doneren. Deze voucher wordt aan de kassa gescand, geregistreerd en vervolgens betaald. Na afloop van de inzamelperiode halen we alles in 1 keer uit ons distributiecentrum en leveren we dit af bij de voedselbank.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…