EEN BOODSCHAPJE EXTRA VOOR DE VOEDSELBANK.

Een fles zonnebloemolie, een pak pasta, een pak rijst, een blik kapucijners of een blik tomatensoep extra bij de wekelijkse boodschappen. Een kleine moeite, maar een grote steun in de rug voor de voedselbank en haar klanten. Supermarktketen Dirk van den Broek roept zijn klanten op om een boodschapje extra te doen. Dit is hard nodig, want de voedselbank verwacht, naast de groei sinds de corona crisis, een forse toename van klanten de komende tijd.

Er zijn steeds meer huishoudens die gebruik maken van de voedselbank. Recent maakte de voedselbank bekend dat er 8,5% meer huishoudens gebruik moeten maken van de voedselbank ten opzichte van een jaar eerder. In Amsterdam was de toename zelfs 26%. Gezien de economische krimp, de verwachte faillissementsgolf en het snel oplopende werkloosheidscijfer bereiden we ons voor op een flinke groei in de komende 12 maanden. Elke donatie is dus van harte welkom!

Marcel Huizing, directeur Dirk, vertelt: “In samenwerking met de voedselbank zijn er 5 artikelen geselecteerd die je kunt doneren. Dit zijn producten die lang houdbaar zijn, maar ook voedzaam. Klanten kunnen vanaf zondag 6 september t/m zaterdag 3 oktober 2020 in de winkel een voucher meenemen van het product dat zij willen doneren. Deze voucher wordt aan de kassa gescand, geregistreerd en vervolgens betaald. Na afloop van de inzamelperiode halen we alles in 1 keer uit ons distributiecentrum en leveren we dit af bij de voedselbank.”

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:
15:04 Commercial with Martens Tweewielers (00:29)
15:05 J-Jingle with Uuropener goedemiddag altijd nieuws altijd muziek (00:12)
15:05 Christina Loreena with Hemel Zonder Sterren (02:52)

Now on air:

with

Next on air:
15:28 Edwin Verstraten with Hitladder Top 20 (02:43)
15:31 Boaz with First Round' s On Me (03:52)
15:34 Four Tops with Bernadette (02:55)

Laden...

Laden

Laden…