EEN SNEAK-PEAK IN DE NIEUWBOUW VAN DE NOBELAER.

Geef je mening bij testvoorstellingen in de Nobelaer.

Techniek, looproutes, drankuitgifte. Alles is dadelijk voor iedereen nieuw bij het pand aan de Parklaan van cultuurhuis De Nobelaer. Om een aantal zaken te testen voordat het gebouw het eerste weekend van april haar deuren opent, organiseert De Nobelaer twee testvoorstellingen.

Professionele voorstellingen op donderdag 24 en vrijdag 25 maart. Het enige wat het cultuurhuis vraagt is de mening van de bezoeker!
Een plekje reserveren én nog voordat het pand officieel opent al een sneak-peak nemen? Ga naar www.denobelaer.nl/theater

 Jeroens Clan – Tere Zieltjes
De eer van de eerste testvoorstelling valt ten deel aan Jeroens Clan. In hun debuutvoorstelling Tere Zieltjes maakt deze jonge, enthousiaste cabaretgroep korte metten met alles wat los en vast zit. Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon zeggen er zelf het volgende over: “Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: Ik was op 24 maart in De Nobelaer in Etten-Leur bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. Dus grijp die kans en mis het niet. 

 Jeroens Clan – Tere Zieltjes
Do 24 maart | 20:30 uur
De Justus 

 Groninger Studenten Cabaret Festival – Finalistentour 35e editie
Cabarettalent van de bovenste plank. Dat is wat men kan verwachten tijdens een avond Groninger Studenten Cabaret Festival. Op het festival vinden veel grote namen hun oorsprong zoals Jochem Myjer en Theo Maassen. Drie talenten die in het najaar van 2021 de finale behaalden staan tijdens deze avond op het podium. Ontdek hier hét talent van de toekomst.

Groninger Studenten Cabaret Festival – Finalistentour 35e editie
Vr 25 maart | 20:30 uur
De Muze 

 Ga voor meer informatie en tickets naar:
>>>  www.denobelaer.nl/theater 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…