EENVOUDIG INZICHT IN BELASTING- EN TOESLAGENZAKEN

Het Overzicht betalen en ontvangen, een online omgeving van de Belastingdienst waar je in één oogopslag kan zien wat je ontvangt of terug moet betalen aan belastingen of toeslagen. Even inloggen met je DigiD en je hebt inzicht in je financiële zaken. Vanaf nu zijn ook de terug te betalen toeslagen te vinden in het systeem. Eerder gaf het de inkomstenbelasting en zorgverzekeringswet weer.

Als je recht hebt op toeslagen, krijg je vanaf nu óók inzicht in de mogelijk terug te betalen toeslagen. Zoals huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kind gebonden budget. Het toevoegen van de te ontvangen toeslagen staat op de planning. De aanvullingen aan Overzicht betalen en ontvangen zorgen voor een duidelijk overzicht.

Rond de zomer komt de optie direct te betalen met iDEAL. Je hoeft dan niet meer handmatig geld over te boeken. Via de pagina Overzicht betalen en ontvangen kun je inloggen in je eigen overzicht via DigiD. Heb je hulp nodig met je belastingzaken?
Bel dan gratis de BelastingTelefoon via 0800 – 0543 of maak online een afspraak om langs te komen bij een van de steunpunten. Ze helpen je graag verder.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Who - Happy Jack

Laden...

Laden

Laden…