EERSTE GLOW-RUN VAN MEER MOERDIJK IN ZEVENBERGEN

Meer Moerdijk verzorgt dinsdagavond 3 januari een GLOW-run op de baan bij atletiek vereniging Groene Ster in Zevenbergen. “Het is de eerste editie. Er hebben zich al een vijftigtal jongeren en ouderen ingeschreven”, zegt buurtsportcoach Jeroen Strootman van Meer Moerdijk.

Speciaal voor de gratis loop is de baan aangekleed met lichtsnoeren en breaklights. “We hopen dat deelnemers zich leuk uitdossen en zelf ook oplichten”.

GLOW is samen met enkele stagiaires bedacht als nieuwe activiteit. “De animo is goed. Naast de verlichting zorgen we ook nog voor een kerstsfeertje. We hebben een afspraak met een kerstman en kerstvrouw.” Gelopen kan worden vanaf 18.00 uur. Dat is de kortste afstand van 800 meter. Vervolgens zijn de lopers voor een grotere afstand aan de beurt.

De buurtsportcoaches vormen Meer Moerdijk samen met Jongerenwerk en de cultuurcoach. Zij verzorgen activiteiten voor kinderen, veelal basisschoolleerlingen. Ze zetten zich in voor oudere jeugd, senioren en volwassenen en bieden aangepast sporten aan voor mensen met een handicap.

Bron: BN de Stem

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Petra Van Gennip - Ik Ben Verliefd

Laden...

Laden

Laden…