EERSTE OBSTACLE RUN AAN OLYMPIADE ETTEN-LEUR

Michelle Marijnissen van scoutinggroep Paulus kondigt de eerste Obstacle Run van Etten-Leur aan, die op 25 augustus plaatsvindt. Met 28 hindernissen biedt het evenement een uitdaging voor deelnemers en speelt het in op een initiatief van de Lionsclub en Juniorkamer Etten-Leur om mensen meer te laten bewegen. Niek Goossen van de Juniorkamer benadrukt het belang van leuk bewegen voor iedereen.

De Obstacle Run wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur, met start en finish bij de hockeyclub Etten-Leur. Het parcours is ongeveer 4 km lang, met een extra lus langs de vijver aan de Vlaamse Schuur voor fanatiekelingen. Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar, met een volwassene voor kinderen onder 10 jaar. Vrijwilligers zijn bij elke hindernis aanwezig voor toezicht en hulp.

Het evenement is geen wedstrijd, maar een kans om samen met familie en vrienden plezier te hebben, aldus Martijn Berden van de Lionsclub. Elke deelnemer ontvangt een medaille. Na afloop kan er nagepraat worden bij de hockeyclub. Info over kosten en inschrijven kan via:
www.obstaclerun-etten-leur.nl

Fantasiefoto’s van een obstacle-run gemaakt via AI door Ria de Schutter

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:
16:29 Hitladder Top 20 with Nieuw in de Hitladder Top 20 (00:03)

Now on air:

with

Next on air:
16:33 Wipe Outs with Aan De Rand Van Het Groene Woud (03:30)
16:36 J-Jingle with Sweeper werk auto thuis altijd nieuws altijd muziek 3 kort (00:05)
16:36 Vrolijke Vagebonden with Sophietje (03:13)

Laden...

Laden

Laden…