EN DE WINNAAR VAN BESTE IDEE VAN GROENHUYSEN IS …………

Na een nek-aan-nek race mag Ida Verbiest zich met haar ‘rollende speelbord’ volgens het publiek het beste idee van 2021 noemen. De ‘regie tablet’ van Ellen van Ommeren en Emmy Lambregts gaat er dit jaar met de vakjuryprijs vandoor. Toen we zagen dat Ida er met de publieksprijs vandoor ging, schatten we onze kansen klein. Ongelooflijk dat we nu toch de vakjuryprijs winnen.

Na het bekendmaken van de genomineerden ging de stembus open en kon iedereen zijn stem uitbrengen op wat voor hen het beste idee was. Én dat gebeurde massaal. Maar liefst 1176 stemmen kwamen er binnen. Uiteindelijk won het Rollende speelbord met 40,8% van de stemmen. Met een smoes lokten we Ida afgelopen dinsdag naar het Odensehuis. Ook Ellen en Emmy werden overvallen op hun werklocatie Wiekendael.

Naast eeuwige roem als winnaar van het beste idee, krijgen de winnaar ook een bedrag ter waarde van €1.000. De enige voorwaarde is dat de invulling op de een of andere manier ten goede komt aan Groenhuysen. Een leuke activiteit met collega’s, een activiteit voor de bewoners of een bijdrage om de werklocatie te verbeteren voor medewerkers en/of bewoners.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…