EUROPESE DIGITALE PRIMEUR ANESTHESIOLOGEN BRAVIS

Onze anesthesiologen gebruiken al jaren een veilig systeem waarbij ze maximaal twee operatiekamers superviseren, met continu aanwezige anesthesiemedewerkers. De anesthesioloog is aanwezig tijdens kritieke momenten en altijd beschikbaar voor directe interventie of advies. In Roosendaal wordt een pilot uitgevoerd met de software Care station Insights LIVE van GE Healthcare, een Europese primeur.

Met deze software kunnen artsen via hun smartphone 24/7 meetwaarden, curves en geselecteerde alarmen van anesthesiemachines en monitoren raadplegen, ook als ze niet fysiek in de OK zijn. Anesthesioloog Ingvar Berckmans legt uit: “Deze innovatieve software geeft real-time inzicht in anesthesiemachines en monitorgegevens, en toont geselecteerde alarmen rechtstreeks op onze mobiele telefoon”.

Zorgmanager William Minderhoud benadrukt dat deze technologie aansluit bij de Bravis-ambitie om slimme technologie en digitalisering optimaal te benutten. “Dankzij de software behouden we een veilige situatie en creëren meer flexibiliteit bij het plannen en uitvoeren van werkzaamheden, zonder in te leveren op zorgkwaliteit.”

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

dinsdag 25 juni 2024

Last on air:
07:06 Commercial with TCR Kunstgras 2023 12 24 (00:37)
07:07 J-Jingle with Uuropener goedemorgen altijd nieuws altijd muziek (00:12)
07:07 Frank Evans with Forget Him (02:04)

Now on air:

Der Hankel with Kom Even Hier

Next on air:
07:12 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 4 (00:03)
07:12 Exit with Sweet Sensation (03:49)
07:16 Fluitsma & Van Tijn with 15 Miljoen Mensen (03:40)

Laden...

Laden

Laden…