EVENTING ETTEN-LEUR BIJ “DE SENIOREN EXPRESS”

Donderdagochtend 30 maart waren Johan Vermunt en Femke Buijs te gast in de studio. Zij kwamen vertellen over Eventing Etten-Leur op 2 en 10 april. A.s. zondag 2 april en 2e paasdag 10 april wordt traditiegetrouw Eventing Etten-Leur georganiseerd. In een gezellige sfeer werd verteld over de paarden in de klassen L t/m Z en de pony’s in de klasse Z op 2 april.

Op 10 april is voor de paarden in de klasse B en pony’s in de klassen B t/m M. Verdeeld over de twee dagen zijn er ongeveer 400 starts. Het is een supermooi evenement voor jong en oud midden in de natuur. De locatie: Schuitvaartjaagpad in Etten-Leur. Ook vertelden Femke en Johan enthousiast over de Fit & Gezond Cross op 8 april, de allereerste obstacle/mud run in Etten-Leur.

Waarbij niet de paarden, maar de mensen over unieke hindernissen gaan. De Fit & Gezond Cross bestaat uit 3 onderdelen: 1. Ouder & Kind cross, 2. Individuele cross en tot slot 3. Bedrijven/team cross. Mensen die deze uitdaging aan willen gaan kunnen zich aanmelden op: https://mudrunettenleur.nl
Dit buitensportevenement is voor jong en oud. Alle dagen begint het om 8:00 uur en de toegang is gratis.

Femke Buijs en Johan Vermunt   foto’s gemaakt door Jo Heeren

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Frans Vergouwen - Muziekparadijs2

Laden...

Laden

Laden…